Ашли Греъм, която вече е доста бременна, позира по бански

...
Ашли Греъм, която вече е доста бременна, позира по бански
Коментари Харесай

Ашли Греъм – много бременна, но по бански - slava.bg

Ашли Греъм, която към този момент е много бременна, театралничи по бански за рекламна акция на онлайн магазина Swimsuits For All, профилиран в бански костюми за огромни хора. Снимки бяха оповестени в акаунта на Instagram на марката.

На фотосите Греъм демонстрира няколко модела от еднокомпонентни бански костюми, в многоцветна линия, с шарки, леопард и флорален принт.

Потребителите харесаха фрагментите, като измежду мненията имаше и въпроси какво ще стане, в случай че човек доста харесва банските, само че не чака бебе.

Пищният модел в никакъв случай не се е срамувала да демонстрира тялото си, като на 30 декември театралничи гола в йога поза.

Въпреки бременността си, Греъм не стопира да работи. Съвсем неотдавна моделката влезе в съдействие с булчинската марка Pronovias за основаването на рокли, които ще бъдат налични за всички дами.

Ашли чака момче от брачна половинка ѝ Джъстин Ървин, с който е дружно от няколко години. През август предходната година те оповестиха публично, че ще стават родители. Моделът разкри, че ще ражда през януари в шоуто на Елън Дедженеръс.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР