Ашли Греъм е от жените, които предпочитат да бъдат до

...
Ашли Греъм е от жените, които предпочитат да бъдат до
Коментари Харесай

Ашли Греъм и Джъстин Ървин споделиха първи снимки на близнаците си

Ашли Греъм е от дамите, които избират да бъдат до болежка откровени в обществените мрежи. На някои това им харесва, на други фотосите й без облекла им идват допълнително. Но е реалност, че тя демонстрира майчинството такова, каквото е - без непотребни пози.

В първите дни на 2022 година моделът заяви на милионите си почитатели, че е станала майка за повторно - на две момченца, близнаци. Тя към този момент има един наследник от брачна половинка си Джъстин Ървин, който е на две години.

Греъм благодари на всички за милите думи и пожеланията и съобщи, че желае да опише доста, само че желае своето време да свикне с новата си роля. И последва мъртвило в профилите в обществените й мрежи.

И по този начин до през вчерашния ден, 10 февруари, когато Ашли се завърна и още веднъж накара всички да приказват за нея. Тя разгласява в Instagram първата снимка с близнаците, на която виждаме по какъв начин ги кърми. А от поста към нея разбираме и по какъв начин се споделят момченцата.

" Малачи и Роман. Моите момчета са моите най-велики учители и на огромното увещание, че мога да върша доста трудни неща. Това не е елементарно, само че наистина си коства. Все още не мога да допускам, че имам три деца. Нямам самообладание да споделя скоро с вас моите преживявания около и след раждането ", написа моделът.

Тя качи и на стори в профила си още две фотоси, които същински зарадваха почитателите й. На едната брачният партньор й Джъстин нежно е прегърнал близнаците, а на другата по-големият им наследник Исак се радва на братчетата си. И фамилното благополучие наподобява цялостно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР