Ашли Греъм е от известните жени, които не се притесняват

...
Ашли Греъм е от известните жени, които не се притесняват
Коментари Харесай

Ашли Греъм пак остави малко на въображението

Ашли Греъм е от известните дами, които не се тормозят нито от голотата, нито от килограмите си. След като стана майка за повторно при започване на предходната година, и то на близнаци, моделът продължи да демонстрира обилно формите си.
 Ашли Греъм - изборът на списание Maxim за най-сексапилната жена на 2023 година
И най-сексапилната жена за 2023 година е...

И кой още попада в Hot 100 на Maxim

Няма по какъв начин да не отбележим, че в последните месеци Греъм очевидно е отслабнала. Показа ни го и последното светско събитие, на което участва - празненството на Vanity Fair в Кан предишния уикенд.

За него моделът заложи на къса и напълно транспарантна рокля, обсипана с блестящи камъчета. А под нея постави единствено черно долни дрехи. Тоалетът приключи със златни обувки, дребна чаничка на Prada и доста самонадеяност.

35-годишната Греъм още веднъж събра доста позитивни мнения и похвали за метода, по който наподобява, както и за забележителното си самочувствие.

Този път обаче някои намерено обявиха, че тя май към този момент не се вписва към plus-size моделите, тъй като е изгубила част от обилните си форми. Но едно е ясно - Ашли се усеща по-добре от всеки път в кожата си и това си проличава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР