Ашли Джъд бе сред първите актриси, които признаха за сексуалните

...
Ашли Джъд бе сред първите актриси, които признаха за сексуалните
Коментари Харесай

Ашли Джъд: Харви Уайнстийн трябва да влезе в затвора

Ашли Джъд бе измежду първите актриси, които признаха за половите похищения, които се е наложило да изтърпят от продуцента Харви Уайнстийн.

В изявление в предаването Добро утро, Америка актрисата съобщи, че той явно е болен човек. “Разбирам, че ти си болен и измъчен, само че има помощ даже за такива като теб също. И зависи единствено от теб да потърсиш тази помощ,” споделя Джъд. Актрисата е безапелационна, че той “абсолютно би трябвало да отиде в затвора”, в случай че обвиняванията в изнасилвания са истина.

Посегателството против нея е било доста от дълго време, през 1996 година Но все пак очевидно е било много травматично, тъй като актрисата се разплака в изявлението, разказвайки за случая.

Тя разкрива, че е станало “по тествания сценарий”, както с всички останали девойки – негов асистент я води в хотелската му стая, след пояснение, че не се усеща добре. Уайнстийн първо предложил да й направи масаж, а когато тя отказала, я помолил тя да му направи. Той не чувал нейното “не”. Ашли Джъд предпочела да не сяда, с цел да може по-лесно да избяга. Похотливият продуцент й се нахвърлил, само че тя съумяла да избяга.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР