Ашли Армстронг, 28-годишна с церебрална парализа, която използва инвалидна количка,

...
Ашли Армстронг, 28-годишна с церебрална парализа, която използва инвалидна количка,
Коментари Харесай

Потребител на инвалидна количка беше принуден да чака на трамвайната платформа повече от час, след като асансьорът остана повреден

Ашли Армстронг, 28-годишна с церебрална парализа, която употребява инвалидна количка, беше заседнала на платформа на Metrolink за един час заради щета на асансьор на трамвайната спирка в Престуич.

Ашли се опита доста пъти да се обади за помощ от личния състав, само че никой не подвигна позвъняванията му. Жителят на Walkden, който се прибираше от Пикадили в неделя (24 март), стигна до трамвайна спирка Heaton Park към 15:00 часа и откри, че асансьорът не работи. Той продължи да натиска бутона за помощ на платформата и се опита да се обади за помощ, само че не получи никакъв отговор.

Накрая се отхвърли и трябваше да хване различен трамвай до идната спирка и да се върне, с цел да употребява асансьора въпреки това. За страдание той не можа да се качи на идващия трамвай с инвалидната си количка, защото беше прекомерно препълнен. Намалената неделна работа го забави още повече.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Освежете пролетта на градината си с 25% отстъпка за растения, билки, огнища и други

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР