Асфалтираха дървета в столичния квартал “Мусагеница, пише гражданка в сигнал

...
Асфалтираха дървета в столичния квартал “Мусагеница, пише гражданка в сигнал
Коментари Харесай

Асфалтираха дървета в столичния квартал “Мусагеница”

Асфалтираха дървета в столичния квартал “Мусагеница ”, написа гражданка в сигнал до Novini.bg.

Столичният квартал “Мусагеница ” осъмна с асфалтирани дървета. Престъпното действие е осъществено през почивните дни пред един от питателните магазини в квартала.

“Мястото беше хубава градинка. Първо посипаха трошляк, след това отрязаха храстите и 1-2 дървета, а в този момент асфалтираха останалите. Пет дървета ще бъдат унищожени. Там не е нужен паркинг. Това е квартален магазин, в него пазарят единствено хора от " Мусагеница ", както и пациенти на близката болница по онкология. Пред никой от магазините ни няма паркинг, даже пред огромните. Предвид това, че асфалтирането е станало в почивните дни, допускаме, че е осъществено без позволение от общината ”, оплакаха се поданици на квартала, които към този момент са подали сигнал до общинската администрация.

Кметът на регион “Студентски Петко Горанов удостовери, че дейностите на причинителя са безусловно противозаконни.

“Извършвани са строителни произволи и неприемливи асфалтови работи. Дейностите не са съгласувани с районната администрация и не са разрешавани по надлежния ред от екипа на СО-район „ Студентски “. Това е самоуправно деяние, осъществено целеустремено и злоумишлено в почивните дни, когато контролът е занижен. Предприемат се дейности по определяне на всички обстоятелства и условия за налагане на наказания, според законодателството. Ще бъде приложена цялата суровост на закона ”, написа Петко Горанов на страницата си във Facebook.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР