Асеновград. На традиционния коктейл по случай Деня на българския спорт,

...
Асеновград. На традиционния коктейл по случай Деня на българския спорт,
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов поздрави спортистите в града по случай 17 май – Ден на българския спорт

Асеновград. На обичайния коктейл по случай Деня на българския спорт, кметът на община Асеновград доктор Емил Караиванов поздрави спортистите, треньорите на клубове, учителите по физическо образование и спорт, първенци от близкото и далечно спортно минало на града и спортни деятели. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от отдел „ Връзки с обществеността “ на Общината. „ Скъпи другари, самоуверено мога да кажа, че в гонене фантазиите на децата ни, всички ние тук, в тази зала, сме един тим – тимът на Асеновград. И аз, като част от този тим, постоянно съм се старал да поддържам по един или различен метод всеки наш състезател и треньор. Вярвам, че и всички Вие откровено ще продължавате да го вършиме. Длъжни сме да създадем най- положителното за нашите деца. От това зависи тяхното бъдеще – да порастват здрави и мощни и да реализират своите фантазии ”, сподели в поздравлението си кметът.
Д-р Емил Караиванов връчи Плакет „ Асеновград ” на двамата футболисти от ФК „ Асеновец ” Георги Трендафилов и Никола Москов във връзка 65-та им годишнина и приносът им към асеновградския футбол. Наскоро те взеха присъединяване в срещата сред ветераните на ФК „ Асеновец ” и ФК „ Левски ”- София. Наградите им одобри Георги Любенов- представител на Българския футболен съюз и дълготраен футболист на ФК „ Асеновец ”. Той подари от името на БСФ нови тениски и топки за юношеския тим „ Асеновец-2005 ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР