Асен Ватралев бе пуснат с парична гаранция от Специализирания съд,

...
Асен Ватралев бе пуснат с парична гаранция от Специализирания съд,
Коментари Харесай

Закопчаха Асен Пожара в съдебната зала, върнаха го в ареста

Асен Ватралев бе пуснат с парична гаранция от Специализирания съд, само че горната инстанция го върна в ареста. Горната инстанция почете митинга на прокуратурата и анулира паричната гаранция на пловдивския предприемач Асен Ватралев-Пожара. Той бе задържан предходната седмица за данъчни закононарушения на територията на областите Бургас и Пловдив.

Държавното обвиняване тогава повдигна обвиняване на петима за присъединяване в проведена незаконна група (ОПГ). Само за Асен Ватралев обаче бе поискана непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража ”.

Прокуратурата претърпя провал, защото Специализираният углавен съд му дефинира единствено парична гаранция от 10 000 лева в петък.
Както „ Флагман ” заяви, в понеделник бе импортиран митинг от държавното обвиняване. Той през днешния ден е бил почетен от Апелативния профилиран углавен съд, оповестиха за „ Флагман ” от съда.
Така окончателното решение е Асен Ватралев-Пожара да остане за непрекъснато в ареста.

Припомняме, че останалите четирима обвинени са Боян Савов, Асен Асенов, Йорданка Ватралева и Стефан Гоцев, написа flagman..
Прокуратурата твърди, че групата е била образувана през 2015 година за отбягване на отговорности по Данък добавена стойност при търговия с мобилни телефони.

При интервенцията по обезвреждане на ОПГ-то били претърсени 18 адреса, конфискувани били документи и над 150 000 лв., добити от инкриминирана активност, както и изсушена тревиста маса, която се допуска, че е марихуана.
Положението за оставения в ареста Асен Ватралев се усложнява, защото той е работил в интервал на 2-годишна условна присъда с 4-годишен изпитателен период, по изказванията на прокуратурата.

Ватралев е пловдивски предприемач, както излиза наяве от изявления в локални медии.
По информация на „ Флагман ” той е бил пуснат на независимост след решението на първата инстанция за парична гаранция от 10 000 лева
Днес Асен Ватралев обаче е бил закопчан в правосъдната зала след решението на въззивния съд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР