Асен Василев загуби делото за клевета, което водеше срещу Делян

...
Асен Василев загуби делото за клевета, което водеше срещу Делян
Коментари Харесай

Асен Василев загуби делото за клевета срещу Делян Добрев, плаща му 18 бона

Асен Василев загуби делото за клюка, което водеше против Делян Добрев за 250 000 лева

Бившият финансов министър бе неудовлетворен, че депутатът от ГЕРБ и ръководител на Комисията по енергетика с редица медийни участия, изявления от парламентарната естрада и статуси на Делян Добрев във " Facebook " уронвал престижа му.

Според Василев с това съзнателно и настойчиво се е уронвало положителното му име в персонален, обществен и професионален аспект. В желае си той отбелязва още, че е изпитал непреодолимо отвращение от тези клюки.

Темите, които са наранени в изказванията и изявленията, са свързани с " Лукойл ", " Джемкорп ", изтеглени задължения в интерес на страната, " левчето за литър гориво ", дерогацията, и други

Съдът обаче е отхвърлил предявения иск на Асен Василев и в този момент той би трябвало да заплати 18 000 лева на Добрев за правосъдни разходи пред актуалната инстанция.

Решението предстои на обжалване пред САС в двуседмичен период.

" Асен Василев ме съди, по тази причина, че се е почувствал афектиран... И знаете ли какво написа в жалбите - напълнял! Напълнял от това, че аз го подлагам на критика. И тъй като е напълнял, желае 250 хиляди лв. обезщетение. Само че аз като виждам в Народното събрание не виждам един, който да не е напълнял.

Не мисля, че напълняването му се дължи на моите политически офанзиви към него ", разяснява преди време Добрев правосъдните разногласия сред двамата хасковлии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР