Асен Василев трябва да бъде разследван от прокуратурата заради парите

...
Асен Василев трябва да бъде разследван от прокуратурата заради парите
Коментари Харесай

ВМРО: Асен Василев трябва да бъде разследван от прокуратурата заради парите в енергетиката

„ Асен Василев би трябвало да бъде разследван от прокуратурата поради парите в енергетиката. Той е отговорен токът за семействата да нарастне шоково. “ Тази позиция показаха във фейсбук от Вътрешна македонска революционна организация.

„ Операцията е дирижирана от министъра на финансите, а действителният ѝ резултат ще бъде заплатен от жителите през цената на тока “, допълват още от партията.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Асен Василев би трябвало да бъде разследван от прокуратурата поради парите в енергетиката
Той е отговорен токът за семействата да нарастне шоково

След като прибра парите на БЕХ, на Фонда за сигурност на енергийната система, на НЕК, в този момент ни чака шоково повишаване на тока. Липсата на средства блокира и АЕЦ-Нови мощности, чийто капитал няма от кое място да бъде вдигнат, тъй като БЕХ е останал единствено с пари за заплати.
За тези дейности и произволи на министъра на финансите се знае обществено от дълго време, само че институциите мълчат, а погромът в енергетиката продължава. Операцията е дирижирана от министъра на финансите, а действителният ѝ резултат ще бъде заплатен от жителите през цената на тока. Защо и по какъв начин, да вземем за пример, средствата от Фонда за сигурност на енергийната система не са във фонда, а са откраднати от Министерство на финансите

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР