Асен Василев с първи думи в новия парламент. Той заяви,

...
Асен Василев с първи думи в новия парламент. Той заяви,
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Асен Василев каза пред Ива Николова защо толкова много иска да е финансов министър

Асен Василев с първи думи в новия парламент. Той съобщи, че диалозите сред сътрудниците предстоят, като се чака те да се проведат тази събота и неделя.

" Не го одобрявам като напън. Ако има план, който е в синхрон, този план може да се бъде употребен. Ако той не дава отговор на заложените политики, ще бъде модифициран или доработен ", изясни Василев за новия бюджет.

" Те желаят да сложат таван на дълга. В правото си са да го предложат ", изясни Василев.

“Смятам, че в тази позиция мога да бъда потребен на българските жители. Спряха се много течове, направи се актуализация, която спря течовете, да се усилят пенсиите и парите за лекарите на първия линия. Смятаме, че продължавайки по същия метод, ще реализираме положителни за България резултати, в които без да подвигаме данъчната тежест, ще можед да осигурим напредък “, отговори Василев на въпрос на Ива Николова за какво толкоз доста желае да е финансов министър.

" Актуализираният бюджет е разчетен да може да издържи и януари и февруари по този начин, че да няма прелом ", отговори още той на Ива Николова.

В бюджета 2021 година, е заложено несъмнено равнище на финансиране през дълг. 880 млн. бяха изтеглени още първото тримесечие. То е заложено още 2020 година в бюджета за 2021 година Ноември месец бюджетът към момента е на плюс. Попитайте господин Белчев. Трябва да се влезе, да се приказва с дирекциите, да се видят прогнозите, да се разяснява в профил, без информация, е непрофесионално, продължи той.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР