Асен Василев направи достатъчно, за да бъдем в тази тежка

...
Асен Василев направи достатъчно, за да бъдем в тази тежка
Коментари Харесай

Тома Биков: Първото условие кризата с газа да се реши е в решението да не участват Петков и Василев

" Асен Василев направи задоволително, с цел да бъдем в тази тежка рецесия и за мен би било добре да спре да дава ум ". Това сподели Тома Биков от ГЕРБ пред публицисти откакто партията записва листите си за София в идните на 2 октомври избори за парламент.

По думите на Биков някогашният финансов министър е объркал 3 бюджета и е " забъркал каши ", които идващите години може би ще страната ще се пробва да взема решение. " Така че слотовете, аз нямам оперативна информация, тъй като ние не сме в ръководството, само че се надяваме да не останем без газ през зимата ", уточни Биков.

Той напомни, че ГЕРБ са предложили решение, само че то изисква време. " Нашето държавно управление 2018-та е резервирало 500 милиона куб. метра газ в Гърция, можем през " Балкански поток " да създадем търг за милиард и половина, имаме и 1 милиарда азерски газ - апропо, контракти, подписани не от Асен Василев и Кирил Петков, а от Бойко Борисов, а част от тях и от Георги Първанов. Имаме и газовата връзка с Гърция, която нашето държавно управление стартира да построява, а Кирил Петков забави ", безапелационен бе Биков.

Според него рецесията с газа може да се реши при изискване. " Първото изискване тази рецесия да се реши е в нейното решение да не вземат участие Кирил Петков и Асен Василев ".

По думите на Биков ГЕРБ нямат подозрения, че ще завоюват изборите. Партията ще показа антикризисна стратегия в идващите дни – средносрочна и дълготрайна. И чака другите партии да създадат същото. 
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/1247168382785418
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР