“Асен Василев е некадърен финансист. Бюджетът е изключително лошо структуриран.

...
“Асен Василев е некадърен финансист. Бюджетът е изключително лошо структуриран.
Коментари Харесай

Тошко се изцепи: Асен Василев е некадърен финансист

“Асен Василев е несръчен финансист. Бюджетът е извънредно неприятно структуриран ”. Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

“От нас се чака като съпротива да вършим промени които в известна степен раздуват разходната част на бюджета, както вършиха всички партии преди, тъй като предстояха избори ”, съобщи Павела Митова също от Има Такъв Народ.

“Интересно ни е какви оферти ще създадат останалите политически партии сред първо и второ четене на бюджета, които ще продължат да раздуват разходната част на бюджета, ощетявайки приходната ”, сподели още тя. “Ние желаеме да понижим недостига и инфлацията, по тази причина нямаме желание да повишаваме разходната част в допълнение.

Капиталовите разноски са мощно раздути. От Има Такъв Народ предлагаме унищожаване на понижената ставка, като по този начин ще има доходи от малко над 152 млн. лева, дотацията на партиите да стане 1 лева, разгласяваме се срещу събираемостта на 100% дял от държавните сдружения, както ще предложим и други промени ”, сподели още Павела Митова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР