Асен от „София – ден и нощ” е сгоден и

...
Асен от „София – ден и нощ” е сгоден и
Коментари Харесай

Всички гледаме Асен от "София ден и нощ", но никой не е виждал красивата му годеница

Асен от „ София – ден и нощ” е благоприятен и в действителния живот. Еди Канхуш има сериозна другарка отвън риалити сериала предаван по NOVA. Той има връзка с Женя Гъркова, оповестява „ Галерия”.
Асен от „ София – ден и нощ” е бясно влюбен в екранната Симона. Двамата показват любовта си свободно в сериала. В действителния живот обаче Еди и Женя избират да пазят връзката си в загадка и не показват възприятията си.
Женя Гъркова е маникюристка и фото модел. Тя е много близка с огромна част от родните звезди. Приятелите на моделката не одобрявали връзката й с Еди. Според тях двамата въобще не си подхождали и не били един за различен. Женя имала висок стандарт на живот, който Канкуш не успявал да поддържа. Еди разчитал само на заплата си от риалити сериала и не разполагал с други приходи, а това било незадоволително, с цел да задоволи претенциите на неговата половинка.

Обичаният от доста тийнейджърки артист си падал по елементарни девойки като екранната си партньорка. А Гъркова била коренна диаметралност на Симона. Тя демонстрирала забележителни финансови благоприятни условия. Силиконката постоянно посещавала чалга нощни заведения дружно със свои приятелки, измежду които и русата Златка. Женя обожавала нощния живот, чалгата и купоните. Тя постоянно носела тежък грим. Гъркова имала и няколко пластични интервенции.
Тази несъответственост на артиста и моделката се виждала от надалеч. Това била и повода Еди и Женя да не парадират с връзката си и да се пробват да я запазят в загадка.
Женя Гъркова постоянно можем да забележим измежду публиката на риалитито „ Като две капки вода” по NOVA дружно с Еди. Оттам тя поддържа най-хубавата си другарка Златка Райкова. Двете доста постоянно обикалят из клубовете в София и се радват на нощния живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР