Асен Методиев е новият селекционер на националния отбор по волейбол

...
Асен Методиев е новият селекционер на националния отбор по волейбол
Коментари Харесай

Асен Методиев поема женския национален отбор по волейбол до 19 години

Асен Методиев е новият селекционер на националния тим по волейбол за дами под 19 години. Това стана ясно след провелия се през днешния ден директорски съвет на Българската федерация по волейбол. През тази година на отбора в тази възраст му следва подготовка за европейско състезание. България е група " D " дружно с Естония, Швейцария и домакинът Гърция. Срещите ще се изиграят от 26 до 29 април. Място на шампионата в Албания от 1 до 9 септември ще си подсигурява спечелилият в групата, а късмет да продължи напред ще има и заелият втората позиция.

През 2017 година Асен Методиев беше част от щаба на националния тим за дами под 23 години, който завоюва исторически бронзов орден от Световното състезание в Любляна. Методиев беше асистент треньор на селекционера Антонина Зетова.

Селекционер на националния отбор за дами под 17 години остава досегашният ментор Стоян Гунчев. През предходната година под негово управление съставът доближи до бронзовите медали по време на домашното европейско състезание. От 13 до 21 април страната ни още веднъж ще бъде хазаин на шампионата на Стария континент за тази възраст.

За селекционер на националния тим за мъже под 18 години беше одобрен Пламен Христов, който при започване на тази година класира отбора на Евроволей 2018 след 3 безапелационни победи в столичната зала " Христо Ботев ". Първенството ще се организира от 7 до 15 април в Чехия и Словакия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР