Асен Чандъров не е от най-големите голмайстори сред халфовете. Това

...
Асен Чандъров не е от най-големите голмайстори сред халфовете. Това
Коментари Харесай

Чандъров ще помогне на Левски със своята универсалност

Асен Чандъров не е от най-големите голмайстори измежду халфовете. Това си проличава и от статистиките му. Досега той може да се похвали с много непретенциозен актив от 22 гола и 9 асистенции. В 40 от дуелите, които има зад тила си, е бил атакуващ халф, 29 - отбранителен, а 27 от мачовете се е подвизавал като чист халф. Освен това е бил изпробван като централен нападател (3 мача), дясно крило (2 срещи) и ляво (2 двубоя). Трябва да се регистрира, че се е разписвал и в другите си функции, които е имал на терена, написа " Мач Телеграф ".

На " Герена " обаче би трябвало да извърнат внимание на друго. Седем от попаденията му са пристигнали след дузпи. А добре знаем, че " сините " имат сериозен проблем по този индикатор. Изпълненията от бялата точка се трансфораха в проблем номер 1 за тима. Няма състезател, който да не се е издънил.

След това Чандъров бележи най-често с глава. А Станимир Стоилов бе много сериозен към футболистите си, тъй като по този индикатор " сините " изостават за сметка на изпълнените корнери и свободни удари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР