Асен Блатечки призна, че има нова жена до себе си,

...
Асен Блатечки призна, че има нова жена до себе си,
Коментари Харесай

Престраши се: Блатечки призна за новата жена

Асен Блатечки призна, че има нова жена до себе си, само че отхвърли да разкрие самоличността й. Това стана в изявление за Би Ти Ви предходната неделя. След повече от година преиначаване, 51-годишният артист най-сетне повдигна завесата пред персоналния си живот, само че единствено дотолкоз, че да стане ясно, че и отсега нататък ще продължава да го пази в загадка.

„ Личният ми живот е съвършен. Не съм самичък ”, сбит беше Асен Блатечки в отговор на водещата Петя Дикова, която намерено призна в ефир, че не желае да му задава въпроси за персоналния живот. Вместо да запита за какво следователно му ги задава, артистът се опита да бъде угодлив, отговаряйки с по една дума на всичко, което тя го попита. Той не разкри нито името на новата си обичана, нито сподели нейна фотография, само че посочи: „ Само да кажа, че не е това момиче, за което пишат ”.

Става въпрос за млада и мощно модифицирана брюнетка, чиито фотоси с артиста плъзнаха на всички места преди няколко дни. Момичето очевидно държи на външния си тип, само че почитатели на някогашната жена на Блатечки – Диляна Попова, оповестиха, че не може да й стъпи на дребния пръст. Манекенката допреди няколко години беше изцяло натурална, до момента в който въпросната дама, съдейки по фотосите й, се е моделирала при съответните експерти. Звездата обаче постави завършек на мненията по неин адрес. По този метод върна в начална точка „ следствието ” на всички заинтригувани от тематиката с дамата, с която си ляга.

Допреди няколко месеца Блатечки твърдеше, че е самичък. „ Нямам жена до себе си ”, разгласи той напролет. Ако е споделил истината, значи връзката, за която загатна при Петя Дикова е напълно прясна и не е причина за раздялата с Диляна. Връзката му с манекенката в действителност не е била гладка през цялото време. „ 3-4 пъти сме се разделяли с Диляна и по-късно сме се събирали още веднъж. Веднъж като се счупи една дамаджана, след това и да лепиш... От две години не сме дружно с Диляна, само че връзките ни са чудесни ”, изясни преди време Асен.

Макар от дълго време да не е с Попова, той не е не запомнил, че е татко на нейния наследник Борил. Много държал, без значение в кой град в България играе, да се прибере у дома след зрелище, с цел да види детето сутринта и да го заведе на учебно заведение. Момчето е във втори клас в Музикалното учебно заведение в София. Бащата твърди, че свирело на китара. Когато беше първокласник, беше оповестил, че свири на виола. Явно е сменил инструмента. Детето не харесвало специалността на татко си и постоянно го молело „ да се отпише ” от нея. Същите молби преди години отправяла към него и каката – Катерина. Момичето, което е плод на връзката на артиста с някогашната му жена – режисьорката Катерина Горанова, в този момент учело в Лондон. С неговата майка Асен също бил в отлични връзки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР