Асен Блатечки не се е отказал от намерението си да

...
Асен Блатечки не се е отказал от намерението си да
Коментари Харесай

Асен Блатечки ще става мастит кинопродуцент? Актьорът тегли голям кредит за…

Асен Блатечки не се е отказал от желанието си да стане мастит кинопродуцент. Той към този момент има концепция за производството на нов филм и сега търси финансиране. За да издейства пари за плана, актьорът обикаля банките и кандидатства за заеми. 

Онзи ден сутринта 47-годишният артист бе засечен от папараците нa Уикенд крачи делово в компанията на своята колежка Невена Бозукова. 45-годишната някогашна брачна половинка на продуцента Краси Ванков („ Етажна благосъстоятелност ”, „ София денонощно ”) се е разхубавила доста след развода си и събираше погледите на столичани със стройните си голи крайници.

Асен и Неве вървяха без да си продумват, което, както и да го погледнеш, си бе необичайно.  Не е известно те да имат интимна връзка,  иначе щяхме да предположим, че са се наприказвали през нощта. Когато наближиха клон на една най-оборотните банки, аркашките си взеха сбогом. Бозукова продължи по улицата, а Блатечки хлътна в трезора. Мъжът на Катерина Горанова и Диляна Попова се настани на фотьойл в приемната и зачака да го повикат на диалог с кредитни инспектори. А 5 минути по-късно беше поканен в един от кабинетите.

Срещата на Асен с възможните му заемодатели продължи половин час.  От офиса той излезе кахърен, крепко стиснал досието с бизнес проекта си. Припомняме, че артистът женкар към този момент има прочут опит като продуцент. Неговата компания създаде кино лентата „ Бензин ”, към който киноманиаците не демонстрираха огромен интерес. Екшънът, чиято премиера беше през 2017-а, глътна 3 години от живота на Блатечки и всичките му спестявания.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР