Асен Блатечки навърши 51 години на 22 март. Пожелавам си

...
Асен Блатечки навърши 51 години на 22 март. Пожелавам си
Коментари Харесай

51-годишният Блатечки излиза само с млади момичета

Асен Блатечки навърши 51 години на 22 март. „ Пожелавам си всички безумия скоро да приключат и да заживеем още веднъж спокойни и щастливи ”, разяснява артистът точно на персоналния си празник. Малко преди този момент той хвърча до Амстердам, с цел да показа новата си комедийна пиеса „ Хайде да убем Матилда ”, само че за рождения си ден съумя да кацне в България и да означи щастливия мотив със сина си Борил.
Макар че към този момент трансферира 50-те, Асен продължава да заглежда много по-младите от него дами. Той се раздели с дългогодишната си обич – манекенката Диляна Попова, и в този момент е отдал на занимания с други хубавици, издават осведомени.

На премиерата на кино лентата „ Южен вятър 2: Ускорение ” Блатечки се появи с чаровна русокоска на разположение и провокира доста любопитни погледи.  По всичко личеше, че двамата са повече от другари. Сексимоволът на българското кино интимно поставяше ръката си върху кръста на хубавицата и не се притесняваше да театралничи за фотоси. Кратка информация в обществената мрежа демонстрира, че тя се споделя Магдалена Иванова и има разнородни ползи – показва се като актриса, балерина и влогър.

Асен не разкрива дали Маги му е гадже и дали въобще има сериозна другарка сега, само че несъмнено се е ориентирал към много по-младите от него дами. Макар че е на междинна възраст, той няма желание да се отхвърля от имиджа си на плейбой - още повече в този момент, когато е измършавял и е върнал положителната си форма. Освен че се е стопил, артистът е почнал и напълно здравословен метод на живот. Дори е зарязал тютюношушенето, към което бе привързан години наред, и е минал на електронни цигари. Голямата му цел е да зареже и тях.

Бившият на Диляна Попова споделя, че е надебял съзнателно за ролята си във кино лентата „ Останалото е пепел ”, който мина неусетно по родните кина предходната есен. За да влезе в кожата на Атанас Буров, той натрупал към 15 кг. Така придобил внушителния тип на авторитетния българския финансист и политик от 40-те години на предишния век. „ Престанах да упражнявам и изобщо не внимавах с храната. После обаче се окуражих и смъкнах всичко ”, удовлетворен е артистът. Той си наваксал изпуснатото, като упражнявал всеки ден и спазвал диета.

Новата фигура на Асен прави усещане и на почитателките му. Той се старае да поддържа порядъчен външен тип освен поради специалността си, само че и поради гаджета, които върти. Неотдавна „ Уикенд ” разгласява пикантни чатове на Блатечки с младо момиче, съвсем връстница на дъщеря му Катерина. Той постоянно е бил познавач на женските прелести, само че похотливостта му изигра неприятна смешка и докара до продената му разлъка с Диляна Попова. Асен даже не откри за нужно да се оправдава. Говори се, че той сега няма непрекъсната партньорка, само че непрекъсато се забърква в афери с по-млади девойки.

Блатечки има 7-годишен наследник от манекенката, но детето не съумя да ги задържи дружно. Връзката на артиста и синеоката хубавица стартира като извънбрачна случка, тъй като по това време той към момента бе женен за някогашната си брачна половинка Катерина Горанова. След доста премеждия Асен заживя с Диляна, но безоблачният интервал не продължи дълго. Когато научила за изневерите му, Попова поискала да се разделят.

Не е ясно дали манекенката е поздравила Блатечки за рождения му ден. В момента тя е на турне в Англия, където показва кино лентата „ Завръщане 2 ”, в който взе участие. Продуцентът Башар Рахал се похвали, че ползата към лентата е голям и билетите свършили безусловно за часове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР