Асен Блатечки и най-популярният в момента български актьор, пробил в

...
Асен Блатечки и най-популярният в момента български актьор, пробил в
Коментари Харесай

Баджанаци: Димитър Маринов спал с жената на Блатечки

Асен Блатечки и най-популярният сега български артист, пробил в Холивуд, Димитър Маринов, са делили една и съща жена, научи „ Уикенд ” от състуденти на двамата във ВИТИЗ. Става дума за актуалната брачна половинка на Блатечки – Катерина Горанова, която е актриса, режисьор и също е ученик на родната кино и театрална академия. 

Маринов, който взе участие в спечелилия тази година „ Оскар ” за най-хубав филм „ Зелената книга ”, в действителност е изпреварил Блатечки, защото пръв свалил пет години по-малката от него хубавица до момента в който учели във ВИТИЗ.  „ Митьо от София ”, както самичък се показва докосналият се до холивудската популярност актьор, постъпва във ВИТИЗ през 1982 година дружно с Чочо Попйорданов и Христо Шопов. За Академията го приготвя персонално огромната Невена Коканова. Бъдещата холивудска звезда след голям брой премеждия обаче постъпва едвам в края на 80-те, защото незабавно откакто в началото е признат би трябвало да отиде в казармата. Вместо да служи на родината обаче попада в пандиза, защото решил да бяга на Запад, само че е хванат на границата с Югославия. В героичната биография на колегата на Виго Мортенсен и Махершала Али участва и побой от сътрудниците на Държавна сигурност. 

След като излиза от килията и преди да емигрира в Америка Митьо от София се впуска в секс случки с по-млади свои колежки от ВИТИЗ и от филмовите и театралните среди. Една от тях е бъдещата брачна половинка на Блатечки – Катерина Горанова. Техни сътрудници издават, че Димитър много настойчиво ухажвал Катето преди двамата да станат гаджета. Нашите източници споделиха, че Маринов говорел с огромно удивление за потомствената столичанка от известна аристократска фамилия и непрестанно й носел по една роза, до момента в който най-сетне тя към този момент не устояла на упорството му. А самият Митко, за който обаче се твърди, че след спечелването на Оскара ловко построява към себе си мита за индивида, постигнал американската фантазия, още преди години се хвалел пред познати, че свалил Катето с чаровната си усмивка и с невероятното си възприятие за комизъм.

Американската фантазия обаче се оказва по-силна от любовта към Катерина Горанова , тъй като при започване на 90-те Митко бяга в Съединени американски щати след презокеанско турне. Той е там с музикален театър дружно с джаз певица Йълдъз Ибрахимова и с сътрудника си Андрей Баташов. Вместо да се върне с тях в родината си обаче, Маринов взема решение да остане там и зарязва красивата и надарена Катя. А след няколко години тя среща любовта в лицето на Асен Блатечки, който обаче не се оказа изключително правилен брачен партньор. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР