Асен Блатечки и Мария Сапунджиева гостуват с новата комедия Ревност“

...
Асен Блатечки и Мария Сапунджиева гостуват с новата комедия Ревност“
Коментари Харесай

След Диляна Попова: Вижте какво прави Блатечки с колежката с...

Асен Блатечки и Мария Сапунджиева гостуват с новата комедия „ Ревност “ в Дома на културата, като билетите за нея към този момент са в продажба. Интелигентен комизъм, деятелен сюжет и запаметяващи се герои ще видят пловдивчани в комедията на Сам Бобрик. Тя е премиера на театрална къща „ Вива арте “ за сезон 2022/2023 и ще бъде играна в Пловдив за първи път.

“Ревност “ ще гостува на пловдивска сцена на 27 февруари от 19 часа в Дома на културата „ Борис Христов “. Продажбата на билети стартира през вчерашния ден на касата на „ МаскАрт “ в Дома на културата.

В основните функции в „ Ревност “ - след седемнайсет години блестящо партньорство в пиесата " Омайна нощ " - още веднъж ще забележим обичаните артисти Асен Блатечки и Мария Сапунджиева. Двамата любимци на публиката от години си партнират на сцената, а другарството им в театъра и в живота е гаранция за триумфа на взаимните им планове. Забележително място в екипа намират и надареният Стефан Иванов, и младата звезда на държавна такса " Адриана Будевска “ - Пепа Николова.  А нюансите на горест, смях и парадокс в сюжета са ловко подчертани от режисьора Борислав Чакринов.

Браян е изцяло удовлетворен от еднообразието на брачния живот, само че Мери търси повече страсти в неособено вълнуващото си всекидневие и ги намира, когато най-неочаквано на прага на дома им се появява бившето й гадже от колежа Питър… Или пък той съществува единствено във фантазиите ѝ? А ще успее ли младичката Тори, представяща се за въображаемата държанка на Браян, да възпламени още веднъж искрата в позавехналите фамилни връзки?

Отговор на този и други въпроси за ревността, брака и живота ще ви даде сантименталната комедия „ Ревност “, която ще внесе пресен лъх в забързаното ви всекидневие и може би ще ви се прииска да имате и вие такива мечти. Запазената марка на спектаклите на театрална къща “Вива Арте ” са актуалните истории, в които сюжетът, героите и ситуацията стигат най-лесно до всеки човек. „ Ревност “ е следващото доказателство за това.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР