Асен Блатечки и Диляна Попова са любимци на феновете, но

...
Асен Блатечки и Диляна Попова са любимци на феновете, но
Коментари Харесай

Феновете го помляха: Асен Блатечки го закъса с Борил

Асен Блатечки и Диляна Попова са любимци на почитателите, само че държанието на сина им провокира остри мнения в мрежата

От известно време Асен Блатечки има нова жена в живота си, само че не разкрива детайлности за самоличността й. Със сигурност обаче не е засуканата брюнетка, с която бе сниман наскоро в заведение. Актьорът показа в предаването „ Преди обед ”, че е изкарал коледните и новогодишните празници с настоящата си тръпка и техни другари.

Явно изгората на Блатечки е великодушна към него, тъй като за Коледа му подарила маратонки и безценен часовник. Макар че тази година ще навърши 52, актьорът към момента минава за секссимвол и продължава да притегля женско внимание.

По едно време той беше много напълнял, само че след това се оказа, че е било поради роля. После звездата от кино лентата „ Бензин ” съумя да отслабне и в този момент е в много прилична за възрастта си форма.

В студиото на „ Преди обед ” Асен гостуваше със сина си Борил и кучето си доберман. Актьорът участваше в кулинарната графа и трябваше да подготви пълнени чушки с кайма по рецепта на майка си. Прави усещане, че наследникът на Блатечки не е от най-кротките и постоянно прекъсва възрастните. „ Детето е прелестно, само че е леко невъзпитано! ”, разяснява подразнена зрителка в интернет. „ Леко?! Много ласкаво се изказвате! ”, репликира друга.

Близки до Асен и Диляна Попова удостоверяват, че в действителност доста са разглезили 8-годишния си наследник Борил. Те не отглеждали хлапето със строга ръка, а му разрешавала всичко. Затова и момчето от време на време прекалявало с „ отвързаното ” си държание, издават очевидци. Майка му обаче го оправдавала. „ Той има свободен дух, просто подобен му е характерът ”, разсъждавала манекенката.

В момента Борил е второкласник и съгласно осведомени преподавателите му са вдигнали ръце от него. Малчуганът не бил измежду най-прилежните деца – предпочитал да се отдава на шумни игри с връстниците си, а не да заляга над уроците. „ Борил ме учи на самообладание, като ми къса нервите! ”, обича да се майтапи известната му родителка.

Диляна и Асен са разграничени от 2 години, само че съумяват да поддържат положителния звук поради детето и да съвместяват грижите си за него. Синеоката хубавица сега е обвързана с предприемача Лъчезар Захариев. Тя не обича да приказва за персоналния си живот и рядко прави мнения по тематиката.

Неотдавна Блатечки показа в изявление за „ Уикенд ”, че има нова жена в живота си и е благополучен с нея. Именно с въпросната дама той е посрещнал новата година. Звездата на родните кино и спектакъл споделя, че с майката на сина му няколко пъти се разделяли и събирали, само че по думите му не съумели да залепят счупеното. Те преценели, че е по-добре да са единствено другари, а сантименталните им връзки да останат в предишното.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР