Асен Блатечки е от онези ревниви бащи, които зорко следят

...
Асен Блатечки е от онези ревниви бащи, които зорко следят
Коментари Харесай

Ето кого Асен Блатечки ревнува най-болезнено

 Асен Блатечки е от тези ревностни татковци, които зорко наблюдават персоналния живот на дъщерите си и при първия намек за нещо неправилно, взимат крути ограничения.

Щерката на артиста е бясно влюбена и има сериозна връзка с гърка Влад, с който от известно време са неразделни, написа " Галерия ".

Катерина се среща с Влад в Халкидики по време на почивката си това лято и от този момент непрекъснато поддържали връзка. Тя редовно му ходела на посетители, а той вече два пъти е идвал в България в дома на Катерина.Познавал се с майка й, само че с артиста към момента не са се виждали. Щерка му няколко пъти му предложила да излязат на вечеря, само че към този момент Асен отказвал.

Това не е първата връзка на Катерина, но Блатечки със сигурност за първи път я е виждал толкоз влюбена. Майка й пък одобрявала Влад, считала го за положително момче, а и родителите му били много заможни.

Предишната връзка на Катерина бе с неин съученик от столичната Втора британска гимназия, само че връзките им не били съществени. Въпреки това, Блатечки ревнувал и от него, подсмихват се негови близки.

Припомняме, че дъщерята на артиста дълго време отхвърляше да беседва с него заради аферата му с Диляна Попова, от която има наследник. Едва когато се родил дребният Борил и Кати за първи път гушнала братчето си, съумяла да елементарни на татко си.

Актьорът пък нееднократно е казвал, че щерка му е огромната обич в живота му. Именно поради нея той не намираше кураж да напусне жена си и да заживее с манекенката, добавя още " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР