Асен Агов няма намерение да обсъжда посланика на Венецуела, защото

...
Асен Агов няма намерение да обсъжда посланика на Венецуела, защото
Коментари Харесай

Агов: България и съюзниците наложили санкции на Мадуро да не краде имане

Асен Агов няма желание да разисква посланика на Венецуела , тъй като " тази госпожа скоро няма да е дипломат ", а Гуайдо е спазил конституцията на страната , тъй като изборите били фалшифицирани, това разяснява той пред БТВ.

България и нейните съдружници , каквито са Съединени американски щати и европейските страни са наложили наказания на Мадуро за да не се краде имането на венецуелския народ , изясни Агов.

Той изяснява, че евентуално е имало прани на пари през България , по фиктивни получатели, спортна федерация и други Самият юрист е оголен като перач на пари от контрабанда на италианската мафия на диаманти от Зимбабве и от Южна Африка, а парите отново са минавали през България, имало е информация от следствие на непознати публицисти , а ДАНС са се провалили .

Провал има и за Гебрев и Федотово от 2015 година и мястото на Цацаров не е в прокуратурата, би трябвало да подаде оставка . Агов не схваща за какво би трябвало трябва да идват Съединени американски щати и други посланици да ни споделят какво и къде се случва .

Нелепо изявление е, че парите от Венецуела не са свързани с политическата обстановка там. Русия се пробва да унищожи нашата оръжейна промишленост по всевъзможен метод, добавя Агов.
 Симеонов: Гебрев подкопа съветски ползи за доставки на оръжия
Симеонов: Гебрев подкопа съветски ползи за доставки на оръжия

Гебрев изискал подпомагане от Симеонов

В туит на венецуелски народен представител , който се завъртя в мрежата бе упомената и България и де факто това се оказа правилно. Най-вероятно този народен представител е имал контакти с Държавната петролна асоциация и е схванал, че се изнасят пари , разяснява пред Българска национална телевизия Владимир Каролев.

Той изясни, че всеки българин може да открие сметка като даде пълномощие на юриста си, в което са разказани съответните цели. Службите сами би трябвало да потърсят отговорите и в случай че са закъснели, ще би трябвало да има уволнения

" У нас има много мощен надзор, в случай че някой желае да си прави работата . За всички суми над 10 000 сте длъжни да пишете декларация от кое място е произходът на парите и едно от копията отива в ДАНС , където би трябвало да има чиновници, които наблюдават. В самия факт, че са преведени парите, няма нищо нелегално . Може да бъде нелегално основанието за превод ".

Според Каролев, парични преводи от Венецуела не е имало единствено в България , употребявани са и доста други банки и защото покупко-продажбите от нефт са в долари, то и преводите в долари елементарно могат да се проследят .
 Мадуро е опитал да изнесе държавни активи и в България
Мадуро е опитал да изнесе държавни активи и в България

На фона на многохиладните митинги...

Припомняме, на 4 февруари президентът Румен Радев изиска страната ни да се въздържи от поддръжка на препоръчаната европейска позиция за Венецуела. Той прикани българските управляващи към умереност и настоя за потребността от разговор в страната. По-късно Съветът по сигурността към Министерски съвет поддържа Европейски Съюз и Гуайдо .

Кабинетът " Борисов-3 " излезе с позиция, че признава Хуан Гуайдо за краткотраен президент на Венецуела.

Председателят на Общото заседание - Оценка за съвместимост на Организация на обединените нации разяснява, че " всички политически разлики би трябвало да бъдат позволени по кротичък метод. Диалогът с присъединяване на всички страни е единственото решение на обстановката във Венецуела ".
 Засега не се търсят хора за венецуелските сметки
Засега не се търсят хора за венецуелските сметки

Младен Маринов беше сбит

" Към момента няма оповестени хора за търсене, тъй като към момента се събира информация във връзка с паричните транзакции ". Това бе сбития коментар на силовия министър Младен Маринов след присъединяване му в отрасловата комисия по случая със сметка или сметки на български жител, в които са постъпвали пари от Венецуела , а от тях огромни суми пари са били превеждани към други страни.

Припомняме, че по-рано през днешния ден стана ясно, че ДАНС и Съединени американски щати са засекли българин със стотици милиони от Венецуела.

Сигналът за пари от Венецуела е подаден от американците.

По случая министър председателят Бойко Борисов се срещна с американския дипломат Ерик Рубин, където стана ясно, че юрист, български жител е трансферирал венецуелските сметки.
 Адвокат, български жител, трансферирал венецуелските пари
Адвокат, български жител, трансферирал венецуелските пари

ДАНС, Министерство на вътрешните работи и Българска народна банка ревизират банката, сметката е блокирана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР