Артистична, смислена и пълна с обич ще бъде срещата на

...
Артистична, смислена и пълна с обич ще бъде срещата на
Коментари Харесай

Актьорът Ивайло Захариев – тази неделя в Търси се

Артистична, смислена и цялостна с любов ще бъде срещата на Меги и Нели тази неделя, 3 юни от 11:00 ч. в Търси се по bTV. Гостът Ивайло Захариев стана известен като положителното ченге Мартин от Под прикритие, само че постоянно е лице на доста акции – както в помощ на наркозависимите, по този начин и свързани с вярата и полезностите на брака.

Най-близките му хора разкриват по какъв начин в днешния свят се усеща душата на един мечтател, и по какъв начин с обич и отдаденост играе житейските си функции на брачен партньор, татко и другар.

Жизнено, живо, жилаво и мощно момче – по този начин Владо Пенев разказва по-младия сътрудник. Казва, че е наблюдавал цялото му развиване от млад влюбен човек, през сватбата и децата, с цел да се трансформира в сериозен и угрижен татко. Пример е за това по какъв начин младеж може да бъде виновен и грижлив, а от горната страна на всичкото е и непретенциозен, споделя още Пенев.

Колегата му Любо Ковачев дефинира Ивайло като късметлия, тъй като няма доста проблеми в живота или най-малко не ги демонстрира. Казва, че Ивайло носи доброта – като ангел, от което доста хора се възползват. Нарича приятеля си герой и извънредно предан татко.

В Търси се феновете ще видят двете деца на Ивайло – Дамян и Филип, брачната половинка му Миряна и неговия кум Иво.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР