Арсенал все още не е започнал истински своя бизнес с

...
Арсенал все още не е започнал истински своя бизнес с
Коментари Харесай

Новини за трансфери на Арсенал: Клауза за освобождаване от 50 милиона британски лири е „обмислена“, тъй като Нкетия каза, че „няма бъдеще“

Арсенал към момента не е почнал същински своя бизнес с прехвърляния, защото януарският прозорец наближава двуседмичния си знак.

Артилеристите са свързвани с цялостен набор от звезди до момента, само че зимният прозорец е пословично сложен за навигиране. Не може да се спори, че Арсенал може да се оправи с няколко попълнения, изключително откакто се пробват да стигнат с едно по-далеч от предходната година и най-сетне да вдигнат Висшата лига.

С всичко казано дотук, вижте всички най-хубави клюки, излизащи от Emirates Stadium през последните 24 часа:

Арсенал „ обмисля “ уговорка за Зубименди

Арсенал може да заплати £50 милиона за някогашната цел Мартин Зубименди, до момента в който се пробват най-сетне да подпечатат неговия автограф. Артилеристите са свързвани с полузащитника на Реал Сосиедад от известно време.

Те направиха първия си опит да го подпишат предходната година, само че не съумяха да реализират договорка по линията. Сега испанското издание Sport твърди, че артилеристите са възобновили интереса си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР