Арсенал трябва да признае грешките, допуснати през сезона, които помогнаха

...
Арсенал трябва да признае грешките, допуснати през сезона, които помогнаха
Коментари Харесай

Рамсдейл: Трябва да признаем своите грешки

Арсенал би трябвало да признае грешките, позволени през сезона, които помогнаха на Манчестър Сити да завоюва купата във Висшата лига, само че лондонският клуб към момента може да се гордее с класирането си за Шампионската лига, откакто последно игра в шампионата през 2017 година, сподели вратарят Арън Рамсдейл.

Въпреки че Арсенал водеше в лигата в продължение на съвсем 250 дни, умел тим като Сити беше с тях на всяка крачка. Рамсдейл сподели, че тимът е отчаян и би трябвало да огледа във вътрешността по какъв начин предизвикването им за купата се е провалило, само че той се утеши от обстоятелството, че са се върнали в челната четворка за първи път от 2016 година

„ Футболът в Шампионската лига в началото беше първият гол при започване на сезона. Успяхме да го реализираме за първи път от шест или седем години. Избутахме този тим на Манчестър Сити до дъно, който завоюва пет пъти за шест години. Разочарованието няма да пристигна от това, че не спечелихме лигата, то ще пристигна от метода, по който приключи всичко. Наистина ще се гордеем със себе си, само че би трябвало да се погледнем в огледалото и би трябвало да сме първите, които ще признаят грешките си и къде сме сбъркали, тъй като по този начин се учим и ставаме по-добри “, добави Рамсдейл.

Арсенал ще завърши сезона си с домашен мач против Уулвърхямптън идващия уикенд. Тъй като няма защо да играе, откакто си обезпечи второто място, Рамсдейл сподели, че задачата на Арсенал е да приключи сезона на висока нотка за своите последователи.

„ Ще значи всичко, с цел да видя публиката да подскача, което знам, че ще бъде, и това ще бъде мъчно за последователите след случилото се. Трябва да покажем показване и усмивки на лицата на нашите почитатели, които те заслужават. Те могат да се гордеят с нас “, приключи вратарят.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР