Арсенал се стреми да подобри значително това лято. С потенциални приходи

...
Арсенал се стреми да подобри значително това лято.
С потенциални приходи
Коментари Харесай

Арсенал иска да привлече поне 4 играчи това лято

Арсенал се стреми да усъвършенства доста това лято.

С евентуални доходи от Шампионската лига, лондонският клуб възнамерява да подпише с най-малко четирима нови играчи през летния трансферен прозорец, съгласно The ​​Times. Микел Артета желае двама централни полузащитници, едно крило и вероятно ляв бек да се причислят към тима на Арсенал.

Някои от покупките могат да бъдат финансирани от продажбата на някои играчи. Една от покупко-продажбите може да включва Киърън Тиърни. Алберт-Мбойо Локонг, който играе за Кристъл Палас чартърен, и Нуно Таварес, който играе за Марсилия, могат да бъдат продадени.
 Арсенал - Евертън 4:0 в мач от Висшата лига
Арсенал направи Евертън на крем карамел и дръпна с 5 точки на върха във Висшата лига

" Артилериститете " разрушиха " карамелите " с 4:0

Арсенал е убеден, че ще победи Челси в конкуренцията за полузащитника на Уест Хем Деклан Райс, който ще коства към £80 милиона (около €90 милиона). Артилеристите също може да възобновят интереса си към полузащитника на Брайтън Мойсес Кайседо.

Арсенал има вяра, че би трябвало да има доста по-пълен състав, с цел да извърши условията за Шампионската лига през идващия сезон.

Клубът ще би трябвало да вземе решения за бъдещето на Емил Смит-Роу, който играе доста малко през този сезон заради травми, както и Фоларин Балогун, който е чартърен за Реймс и е втори след Килиан Мбапе в Лига 1. голмайсторски лист. Малко евентуално е Балогун да желае да се върне в Арсенал, с цел да бъде третата алтернатива на позицията на нападател.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР