Арсенал обяви, че мениджърите на мъжкия и женския тимове Микел

...
Арсенал обяви, че мениджърите на мъжкия и женския тимове Микел
Коментари Харесай

Микел Артета подписа нов договор с Арсенал

Арсенал разгласи, че мениджърите на мъжкия и женския отбори Микел Артета и Йонас Айдевал са подписали нови контракти с клуба.

Te парафираха контрактите си дружно на " Емиратс ". Договорът на Артета ще бъде до края сезон 2024/2025 година, а този на Айдевал е с година по-кратък.

" Много съм разчувствуван, благодарен и доста, доста благополучен през днешния ден. Когато приказвах с Джош Крьонке, той виждаше клуба на същия стадий като мен и възгледите ни за това по какъв начин би трябвало да наподобява клубът в бъдеще се припокриват. Всичко, което сме си говорили с него и Стан, постоянно е било за богатството на клуба. Искаме да изведем клуба до идващото равнище и да се конкурираме с топ тимовете.

За да го създадем, би трябвало да участваме в Шампионската лига. Трябва да можем да еволюираме като тим, да подобрим нашите играчи, да подобрим аспектите на играта ни, да генерираме даже по-голяма връзка с нашите почитатели, да създадем по-добра атмосферата на " Емирейтс ", да можем да привличаме топталанти и най-хубавите хора за клуба да изведат този план до това равнище ", съобщи Артета.
 Джака мечтае за Шампионска лига с Арсенал
Джака мечтае за Шампионска лига с Арсенал

" Искам да играя против най-хубавите и да реализира триумф "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР