Арсенал иска да се раздели с един от лидерите си

...
Арсенал иска да се раздели с един от лидерите си
Коментари Харесай

Арсенал иска да разкара Джака

Арсенал желае да се раздели с един от водачите си Гранид Джака. Според медиите в Англия през лятото управлението на " артилеристите " желае да направи чистка в клуба, като с изключение на за швейцарския национал ще се търси тим и за Киърън Тиърни.

30-годишният Джака беше притеглен в Арсенал през 2016 година, като досега изигра 292 мача за клуба и като цяло интервалът му на " Емирейтс " е много спорен. Все отново напоследък полузащитникът въпреки всичко си завоюва уважението на почитателите.

Микел Артета има нови проекти за халфовата си линия, като мощно мечтани са Мейсън Маунт и Юри Тилеманс. Сред набелязаните са още Деклан Райс и Мойсес Кайседо. Тиърни пък загуби титулярната си позиция след идването на Олександър Зинченко и в последните дни се заприказва, че най-вероятно ще продължи кариерата си в Нюкасъл против 30 млн. паунда.

Не е изключено Арсенал да се раздели още с Емил Смит Роу, Флориан Балогун, който прави възторг във френската Лига 1, Рийс Нелсън, Никола Пепе, Алберт Локонга, Нуно Тавареш, Седрик Соареш и Пабло Мари.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР