Арсенал и Милан са провели разговори с агента на крилото

...
Арсенал и Милан са провели разговори с агента на крилото
Коментари Харесай

Арсенал и Милан преговарят с недоволния Асенсио

Арсенал и Милан са провели диалози с сътрудника на крилото на Реал Мадрид - Марко Асенсио, който е свързван още с Нюкасъл Юнайтед и Барселона. Договорът на испанския национал с „ Лос Бланкос “ изтича в края на сезона и бъдещето му в клуба е нестабилно. 27-годишният футболист е играл в 31 мача във всички шампионати през този сезон под управлението на Карло Анчелоти и е „ доста сърдит “ поради неналичието на задоволително игрово време, твърди Sport.

Асенсио остана неизползвана запаса в последните два мача на „ белите “. Испанското издание добавя, че атакуващият полузащитник е подготвен да изслушва оферта даже от Барса, откакто каталунците наблюдават неговата обстановка. Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Ливърпул към този момент бяха свързвани с испанеца.

Новината за договарянията с Арсенал и Милан идват на фона на това, че Асенсио се раздели с дългогодишния си сътрудник Орасио Гаджиоли, който размени с Жорже Мендеш предходната година. Португалецът има доста контакти във Висшата лига, а също по този начин е в отлични връзки с президента на Барселона – Жоан Лапорта, а каталунците към този момент също са преговаряли за възможното привличане на Асенсио на „ Камп Ноу “.

27-годишният футболист не изключва опцията и да остане на „ Сантиаго Бернабеу “, в случай че от Реаб му предложат нов контракт, който да дава отговор на изискванията на Асенсио.

⚽ |
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР