Ароматът на лимон подобрява настроението, улеснява ставането сутрин в тъмните

...
Ароматът на лимон подобрява настроението, улеснява ставането сутрин в тъмните
Коментари Харесай

Защо да спите с лимон и сол до леглото

Ароматът на лимон усъвършенства настроението, улеснява ставането заран в тъмните и студени зимни дни. Лимоните и сокът от тях са потребни освен при готвене, само че и имат позитивен резултат върху тялото. Ето, да вземем за пример, за какво е потребно да поставите лимон и сол до леглото преди лягане. За събуждане.

Ароматът на лимон усъвършенства психическото благоденствие, което прави по-удобно ставането заран през зимата, открили съветски учени от Националния център за биотехнологична информация.

Цитрусовите плодове покачват равнищата на серотонин и затова способстват за благосъстоянието, изясняват учените. Помощ при запушен нос.

Поставете нарязания лимон в дребна паница и прибавете сол до леглото. Този трик ще подсигурява лека нощ на хората, страдащи от запушен нос при простуда. Изследователите са разкрили, че това „ лекарство “ има антибактериален резултат върху синусите и подкрепя имунната система.

Вместо лимон може да се употребява масло от лимон, прецизират специалистите. В този случай би трябвало да напоите парче плат, памучна вата и да го поставите до леглото.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР