Арнолд Шварценегер стана дядо за втори път! Най-новото попълнение в

...
Арнолд Шварценегер стана дядо за втори път! Най-новото попълнение в
Коментари Харесай

Честито! Терминатора стана дядо за втори път

Арнолд Шварценегер стана дядо за повторно! Най-новото попълнение в фамилията на Крис Прат и Катрин Шварценегер Прат дойде!

Двойката разкри в неделя, че са посрещнали второто си бебе, което се родило в събота, заяви " People ". Така Терминатора още веднъж е дядо.

" Толкова сме разчувствани да обявим раждането на втората ни щерка, Елоиз Кристина Шварценегер Прат. Чувстваме се изключително благословени и признателни ", пишат те в обособени изявления в инстаграм.

Крис и Катрин към този момент са родители на съвсем двегодишната Лайла Мария, а Прат има и наследник Джак, на 9 години от някогашната си брачна половинка Анна Фарис.

Източници на списанието издадоха още през декември, че Прат и Шварценегер, които се ожениха през юни 2019 година, чакат втора рожба.

" Те постоянно са се надявали Лайла да има братче или сестричка. Чувстват се доста благословени ", сподели вътрешен човек.

Източникът споделя, че на Катрин доста ѝ харесва да бъде майка.

" Винаги съм желала да бъда майка и постоянно съм очаквала с неспокойствие този миг в живота си и съм в действителност разчувствана. Чувствам се толкоз благословена, че мога да го изживея и то в компанията на брачна половинка си, който доста обичам ", споделя дъщерята на Арнолд Шварценегер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР