Арнолд Шварценегер си спомня страшен момент след операция на открито сърце: „Бях в средата на катастрофа“

...
Арнолд Шварценегер си спомня един плашещ момент, който го накара
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер си спомня един плашещ момент, който го накара да „откачи“, докато се възстановяваше от операция на открито сърце.

Във видеоклип в YouTube, публикуван в края на миналия месец, актьорът и бивш губернатор на Калифорния каза, че се е събудил от лекарите, които са му казали, че операцията му – която е трябвало да бъде неинвазивна – се е превърнала в много по-сериозна процедура.

„Направихме грешка“, спомня си Шварценегер лекарите, които му казаха във видеото в YouTube. Това причини вътрешно кървене, каза той, така че лекарите му трябваше „да ме отворят много бързо, за да спасят живота ми“.

Шварценегер каза, че е готов да започне снимките на „Терминатор: Тъмна съдба“ от 2019 г., шестата част от франчайза „Терминатор“, няколко кратки месеца след операцията, така че целта му е била „да смени скоростите“ и да разбере как да получи излезе от болницата и отново се изправи на крака.

„Бях в средата на бедствие“, каза той.

Излизането от болницата означаваше, че трябва да стане от леглото си и да започне да ходи, разсъждаваше Шварценегер. Това беше задача, за която той привлече приятелите си, като каза, че им се е обадил с молба да дойдат да помогнат „да ме запалят“ и да преброят стъпките му.

„Това правехме всеки ден“, каза той, добавяйки, че въпреки „клатенето по коридорите“, лекарите му казаха, че трябва да упражнява белите си дробове, защото ако хване пневмония, може да умре.

Шварценегер се възстанови напълно и отдаде дължимото на „положителното си отношение“ и „цялата система за подкрепа“, които му помогнаха да стигне дотам.

„Докато започнах да снимам „Терминатор 6“, бях отново заедно“, каза той във видеото с усмивка.

Шварценегер, който имаше вроден сърдечен дефект, е претърпял три сърдечни операции.

През 2018 г. той претърпя операция на отворено сърце за смяна на белодробна клапа след предишна смяна на белодробна клапа през 1997 г. Той също така претърпя сърдечна операция през 2020 г. за смяна на аортна клапа.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР