Арнолд Шварценегер проговори открито за развода си с Мария, с

...
Арнолд Шварценегер проговори открито за развода си с Мария, с
Коментари Харесай

Разводът ми с Мария Шрайвър бе много труден: Арнолд Шварценегер

Арнолд Шварценегер проговори намерено за развода си с Мария, с която бе 25 години.  " Въпреки тази драма, празнуваме Коледа, Великден и Деня на майката дружно, както и всички рождени дни ", каза той в изявление за " The Hollywood Reporter ". 75-годишният артист показа, че раздялата за него е била " доста сложна " с 67-годишната Шрайвър, а повода, която докара до нея Арнолд дефинира като " негов неуспех ". Припомняме, че два месеца преди Мария да подаде молба за бракоразвод през юли 2011-а Шварценегер обществено призна, че има извънбрачен наследник от дългогодишната икономка на фамилията Милдред Баена.

По време на изявлението артистът описа и детайлности към новия сериал на Netflix " Fubar ", в който взе участие. В него героят му Люк също има проблеми в брака, подбудени след невярност.

" Разликата сред мен и героят ми е, че в сериала той не счита това за машинация, тъй като (съблазняването на чиновници на ЦРУ) е част от специалността му. Съпругата му го напуща, тъй като той в никакъв случай не се прибира вкъщи. В моя случай с Шрайвър, това бе неуспех. Моят неуспех. Освен това в сериала Люк към момента е влюбен в брачната половинка си. "  

Относно как двамата с Шрайвър са се справили с раздялата и взаимното родителство, Арнолд сподели: " С нея сме в действителност положителни другари и доста близки, и сме доста горди с метода, по който сме отгледали децата си. Ако има " Оскар " за това по какъв начин да се оправим сполучливо с развода и дисциплината на децата, ние с Мария би трябвало да го вземем. Добротата, които виждате в тях, са от брачната половинка ми. Дисциплината и работната нравственос са от мен. "

Бившата двойка има четири деца - Катрин, Кристина, Патрик, и Кристофър. През февруари Шрайвър също разкри детайлности за раздялата им, даже показа, че е посетила манастир, с цел да потърси съвет.

 
Снимка: Getty Images
 

Що се отнася до това дали му липсва бракът, някогашният културист отсече: " Не. Разводът бе доста, доста сложен. В последна сметка продължаваш напред. Имам прелестна другарка (Хедър Милиган). Наистина се гордея с нея и я обичам. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР