Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър все още не сa официално

...
Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър все още не сa официално
Коментари Харесай

Арнолд не дава развод на жена си вече шеста година

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър към момента не сa публично разведени. Половинката на артиста подаде молба за анулиране на брака им преди 6 години, откакто разбра, че той е татко на детето на тяхна прислужница, само че двамата към момента си остават свързани по закон.

Двойката няма предбрачен контракт и при бракоразвод ще разделят имущество в размер на 400 млн. $, насъбрано по време на 25-годишния им брак. Според близки на звездите обаче, не това е повода за отлагането на развода, защото юристите им към този момент са разрешили този въпрос. Попечителството на синовете им Патрик и Кристофър също не е проблем, защото към днешна дата и двамата са пълнолетни.

Източник разкри пред TMZ, че Мария желала да завърши развода им, само че Арнолд не предприемал финалните стъпки. Бившият американски губернатор ще гостува в предаването "OBJECTified " по FOX News Channel, където Харви Левин ще му задава "неудобни " въпроси, свързани с протакането на края на брака му. Дали Шварценегер ще разкрие за какво отхвърля да завърши развода, ще стане ясно този уикенд.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР