Арнолд Шварценегер е един от най-успешните културисти в историята и

...
Арнолд Шварценегер е един от най-успешните културисти в историята и
Коментари Харесай

Тренировката на Арнолд Шварценегер: Топ принципи за правене на мускули

Арнолд Шварценегер е един от най-успешните културисти в историята и е прочут освен с мускулестата си фигура, само че и с актьорската си кариера и политическа активност. Ако сте новак културист или просто търсите нов метод да подобрите физическата си форма, може да ви бъде потребно да научите повече за подготвителната стратегия на Арнолд Шварценегер.

Ето някои от главните правила на тренировката на Арнолд Шварценегер, които могат да ви оказват помощ да започнете и да развиете мускулната си маса:
Честота на подготовка : Арнолд Шварценегер тренира по 6 пъти в седмицата, като разделя тялото си на две групи - горната част на тялото и долната част на тялото. Тренировката на горната част включва доста извършения за гърдите, гърба, раменете и бицепсите. Той употребява така наречен " сплит " подготвителен режим, който му разрешава да работи върху избрана група мускули всеки ден. Тренировката за долната част на тялото включва извършения за краката, глутеуса и коремните мускули. Разнообрази е: Той предлага включването на разнородни извършения за всяка мускулна група, с цел да се реализира оптимален напредък. Почивка: Важно е да имате задоволително време за възобновяване сред тренировките,
Всичко за Вашата сватба
с цел да позволите на мускулите си да се оправят против интензивната подготовка и да се възстановят. Принципът на " мускулната обърканост " : Този принцип включва потреблението на разнородни извършения и техники, с цел да се подтиква мускулния напредък. Това може да бъде потребление на тежести с друга форма и тегло, извършване на извършения с разнообразни темпове и така нататък Много серии и повторения : Арнолд Шварценегер постоянно извършва доста серии и повторения, с цел да реализира активност на тренировката си. Той нормално прави сред 4 и 6 серии за всяко упражнение, като всяка включва оптимален брой повторения. Използване на свободни тежести : Арнолд Шварценегер избира да употребява свободни тежести, като дъмбели и дискове, вместо машини. Това му разрешава да работи с оптимален диапазон на придвижване и да реализира по-добър надзор върху тежестта. Включване на кардио тренировки : Въпреки че културистите нормално не извършват доста кардио тренировки, Арнолд практикува каране на велосипед или тичане на пътека. По този метод изгаря повече калории, което му оказва помощ да понижи % на телесните му мазнини. Той нормално извършва кардио тренировки след силовата част.
Помнете, че тренировката на Арнолд Шварценегер е основана за него и не е
Всичко за Вашата сватба
подобаваща за всеки. Ако сте нов в света на културизма, е значимо да започнете с по-леки извършения и последователно да увеличите интензивността.

Както знаете нито един подготвителен режим не може да даде резултат, без да бъде съпроводен от подобаваща диета. Хранителният режим на Арнолд Шварценегер е доста прецизен и включва огромно количество протеини, въглехидрати и здравословни мазнини. Той употребява диета, която е подобаваща за създаване на мускулна маса и понижаване на % телесни мазнини.

Освен това Шварценегер заобикаля бялата захар и прекомерно обработените храни. Той също не употребява алкохол, тъй като може да намали успеваемостта на тренировките и да наруши хранителния му режим. Културистът приема доста вода, с цел да поддържа тялото си хидратирано и да почиства токсините от организма си.Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg