Арнолд Шварценегер беше задържан на германско летище, тъй като се

...
Арнолд Шварценегер беше задържан на германско летище, тъй като се
Коментари Харесай

Задържаха Арнолд Шварценегер на летището в Мюнхен

Арнолд Шварценегер беше арестуван на немско летище, защото се допуска, че не е заявил първокласен часовник, който е възнамерявал да продаде на търг с благотворителна цел, заяви Би Би Си.


Холивудският артист е бил арестуван за три часа на летището в Мюнхен.

Започнало е следствие за хипотетично укриване на налози, защото часовникът е трябвало да бъде продаден в границите на Европейски Съюз.

Според разпоредбите на Европейски Съюз всеки, който идва с " пари в брой или избрани скъпи предмети " на стойност над 10 000 евро, би трябвало да ги заявява.

Източник съобщи, че от суперзвездата не е било поискано да попълни формуляр за декларация.

В последна сметка артистът, културист, политик и деятел за битка с климатичните промени е съумял да заплати налога, само че едвам откакто е преодолял редица проблеми.

" След като му е бил възложен пост терминал, който се оказало че е нефункциониращ, се открива, че най-близката банка е затворена, а лимитите за изтегляне от банкоматите са прекомерно ниски, което наложи на 76-годишния Шварценегер да изчака митническите чиновници да донесат нов картов уред за заплащане ", сподели източникът.

Говорителят на артиста съобщи пред немския таблоид " Билд ", че случаят на летището е бил " цялостна комедия, изпълнена с неточности, само че от която би излязъл доста занимателен полицейски филм ".

Според източника, той е приел " случая умерено ", а оповестената от него фотография показва по какъв начин усмихнатият Шварценегер театралничи за фотография и държи кутия за часовника с записка " За Австрия ".

Според локалните медии часовникът е бил направен по поръчка за звездата от " Терминатор " от първокласната часовникарска компания Audemars Piguet, която създава часовници, продавани за стотици хиляди долари.

Твърди се, че часовникът ще бъде продаден на търг по време на вечеря за набиране на средства за " Инициативата за климата на Шварценегер в Кицбюел ", Австрия, на към 89 км от Мюнхен.

В прессъобщение за събитието, което ще се организира в петзвездния хотел Stanglwirt, се показва, че за продажба ще бъдат препоръчани " творби на изкуството, подписани експонати и прекарвания от света на спорта и киното ".

В обявата за търга на часовника, се споделя, че той е един от едвам 20-те съществуващи и ще включва " изображение на Арнолд в емблематичната му поза с надпис " Arnold Classic ". Обявената начална цена за наддаване е 50 000 евро. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР