Армията на Израел разкри, че военното разузнаване е осуетило атентат

...
Армията на Израел разкри, че военното разузнаване е осуетило атентат
Коментари Харесай

Армията на Израел разкри че е осуетила атентат срещу пътнически самолет в Австралия

Армията на Израел разкри, че военното разузнаване е осуетило атентат против полет от Австралия, заплануван от ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) през предишния август, написа " Таймс оф Израел ".

Високопоставен представител на въоръжените сили съобщи, че разузнаването е предоставило информация, която е помогнала за попречване на атентат във въздуха против Австралия, подготвян от ДАЕШ през 2017 година

Представителят разясни, че осуетената офанзива е избавила десетки почтени живота и е позиционирала военното разузнаване като огромен състезател в битката против ДАЕШ.

Армията нормално не разкрива сходна информация за тайните интервенции на Звено 8200, което е сходно на Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати, която събира информация от електронни връзки.

През август австралийските служби арестуваха двама души, които са обвинени за опит да слагат самоделна бомба на полет на аероплан на " Етихад " от Сидни. Терористичният скрит план е бил подготвян от ДАЕШ.

Според австралийските управляващи обвинените също са възнамерявали да пуснат отровен газ сероводород, с цел да отровят хора. Но те са задържани преди да извършат офанзивата. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР