Арменският президент Армен Саркисян подписа указ за насрочване на нови

...
Арменският президент Армен Саркисян подписа указ за насрочване на нови
Коментари Харесай

Предсрочните парламентарни избори в Армения ще са на 20 юни

Арменският президент Армен Саркисян подписа декрет за насрочване на нови парламентарни избори за 20 юни. Това заяви пресслужбата на президента, представена от РИА Новости.
" Назначавам предварителни избори на 20 юни. Указът влиза в действие на идващия ден след формалното издание ", се споделя в текста на документа, оповестен от пресслужбата. Парламентът на на особено съвещание за повторно не избра министър-председател. Конституцията на Армения в този случай планува разформироване на Народното събрание.
 Премиерът на Армения подаде оставка (ВИДЕО) Премиерът на Армения подаде оставка (ВИДЕО)
Премиерът на Армения подаде оставка, с цел да бъдат извършени предварителни парламентарни избори. Пашинян направи това с послание, което се...
По-рано министър председателят Никол Пашинян съобщи, че подава оставка, с цел да се проведат предварителни парламентарни избори в страната. Той означи, че през предизборния интервал той ще продължи да работи като началник на държавното управление. Преди това Пашинян разгласи провеждането на предварителни парламентарни избори на 20 юни, напомня БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР