Армен Назарян прие с усмивка, но и гняв, писанията, че

...
Армен Назарян прие с усмивка, но и гняв, писанията, че
Коментари Харесай

Назарян бил пострадал в катастрофа, а той играе баскетбол

Армен Назарян одобри с усмивка, само че и яд, писанията, че е потърпевш при автомобилна злополука на булевар “Черни връх” в столицата през вчерашния ден.

“Как съм потърпевш, като през днешния ден сутринта играх с момчетата на баскетбол? – попита сърдит треньорът на националите по класическа битка. – Ветераните бихме младите с 11:10, а през вчерашния ден играхме футбол и завършихме 5:5. Запалиха ми телефона да пипат дали е правилно. А на всичкото от горната страна тормозят жена ми, роднините ми…. Какви са тези нелепости? Да, аз пребивавам в този регион, само че нито съм аварирал, нито е смачкана колата ми, нито аз съм потърпевш. И е обикновено преди да се пишат сходни погрешни неща, първо да се ревизира протокол от полицията. Но това може да се случи единствено в България. Още чакам извинения…”

В момента националите, водени от Армен Назарян са на лагер в комплекс “Диана” и се приготвят за европейското в Каспийск (Русия), което започва на 30 април. Тимът ще остане на лагер в столицата до 8 април, а след това ще продължи лагера си в Самоков.

“Ние не стопираме да упражняваме, за нас няма почивни дни – продължи Армен. – Европейското е първото най-важно съревнование за годината и всички момчета доста отговорно подхождат към подготовката. За благополучие сходни трудове не съумяха напълно да помрачат настроенията ни. Първо се ядосахме, след това се смяхме…”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР