Армен и Едмонд Назарян. Баща и син. Една легенда и

...
Армен и Едмонд Назарян. Баща и син. Една легенда и
Коментари Харесай

Баща и син: Две звезди с големи сърца в подкрепа на малкия Калоян

Армен и Едмонд Назарян. Баща и наследник. Една легенда и една изгряваща звезда на родната битка се включиха в онлайн благотворителни търг на българските спортисти в поддръжка на 13-годишния Калоян. Детето страда от злокачественото образувание остеосарком, само че Здравната каса не поема новаторското лекуване, което му дава вяра за живот. Близо 900 000 лв. е нужната сума за лекуването на смелия хлапак, само че неговото семейство няма средства, с цел да го покрие. Затова на помощ идва втората ракета на България в мъжкия тенис Димитър Кузманов - Мико и неговата “армия” от ангели-спортисти с огромни сърца. Именно той провежда благотворителния онлайн търг, който се организира на неговата страница във “Фейсбук” до 30 април.

Армен Назарян подарява своята автобиографична книга “Роден победител” с персоналните подписи на един от най-великите борци в света и сина му, който решително върви по неговите стъпки. Армен е повторен олимпийски първенец (1996, 2000), бронзов медалист от Игрите в Атина (2004), 3 пъти международен и 6 пъти европейски първенец.
Едмонд Надаряв пък подарява своето трико, с което стана европейски първенец за мъже тази година. Интересът към екипа на гения е огромен и единствено за някоклко часа предлаганата сума набъбна до 600 лв.. Наддаването продължава до 30 април по фотосите на обособените продукти.
На 13-годишното дете можете да помогнете и като извършите подаяние в акцията “Сила за Калоян” в Help Karma.

По банков път:
Титуляр: Калоян Йорданов Йорданов
IBAN BG91STSA93000026707499
BIC STSABGSF
Банка ДСК - ЕАД
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР