арламентът не събра кворум при безпрецедентните четири гласувания заради проблем

...
арламентът не събра кворум при безпрецедентните четири гласувания заради проблем
Коментари Харесай

Липсва кворум: Няма да има заседание на парламента

арламентът не събра кворум при невижданите четири гласувания поради проблем в системата, съобщи БГНЕС.

При първото гласоподаване се записаха 119 народни представители. Председателят на Народно събрание Цвета Караянчева разгласи 10-минутна отмора.

Следващите гласувания не събраха нужния кворум от 120 депутати. След последното гласоподаване от левицата се чуха възгласи „ Оставка “.

Техническите проблеми не са единствено за народните представители в зала, само че и за отразяващите публицисти. Откакто съвещанията се реалокираха в постройката на някогашния партиен дом в сряда, репортерите се оплакваха от неналичието на интернет в отредената им зала за отразяване, както и от неналичието на ефирен сигнал.

Днес Народното събрание трябваше да прегледа Законопроект за одобрение на Доброволното съглашение за гаранция за краткотрайна поддръжка за намаляване на рисковете от безработица при изключителни условия в резултат на експлоадирането на COVID-19 сред Европейската комисия и Република България. Също и на първо четене трябваше да бъдат разисквани промени в Закона за българските персонални документи.

А на въпроси на депутати във времето за парламентарен надзор щяха да дават отговор министрите Костадин Ангелов, Емил Димитров и Лъчезар Борисов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР