Аржентинският народен представител Емилио Амери успя да сътвори най-големия виртуален

...
Аржентинският народен представител Емилио Амери успя да сътвори най-големия виртуален
Коментари Харесай

Потрес! Депутат целуна голите гърди на секретарката си на онлайн заседание ВИДЕО 18+

Аржентинският депутат Емилио Амери съумя да сътвори най-големия виртуален гаф от началото на пандемията.

Той смъкна блузата на своята секретарка и целуна гърдите ѝ, без да обърне внимание, че камерата на компютъра му е включена за присъединяване в работна видеоконференция, предава RT.

Инцидентът докара до оставката на депутата, както и до вълна от рецензии и мнения за недостойното му държание.

По време на разискването на бюджета на страната, което беше извършено онлайн поради ограниченията против разпространяването на COVID-19, камерата на Амери снима по какъв начин млада жена сяда в скута му, след което той смъква блузата ѝ и я целува по гърдите.

Всички участници в работната конференция, както и всички фенове, стават очевидци на интимната сцена.

Председателят на аржентинския парламент Серхио Маса съобщи, че държанието на Емилио Амери нарушава всички "допустими правила " на институцията.

Той напомни, че във виртуалните полемики е имало и други неоичайни обстановки, в това число и народен представител, който заспа по време на една от сесиите, само че интимните милувки минават всевъзможни граници.

Самият Амери в началото се опита да се пошегува и да омаловажи случилото се, само че след това взе решение да подаде непринудено своята оставка.

Той разяснява пред една от локалните радиостанции, че казусът се е отразил мъчително както на него самия, по този начин и на неговото семейство, и на приятелите му. Емилио Амери е татко на три деца.

Той се извини за държанието си и съобщи, че поради неприятното качество на видеовръзката той помислил, че камерата е изключена.

"Попитах я дали може да ѝ дам една целувка и просто я целунах по гърдите. Това е всичко ", изяснява националният представител.

Повечето от неговите сътрудници от Народното събрание окачествиха държанието му като "изключително срамно ".

Освен това казусът беше употребен, с цел да подсети за предходните обвинявания в полов тормоз към депутата.

Аржентинецът напълно не е единственият представител на публична институция, който попада в неловка обстановка по време на видеоконференция.

Груповите работни срещи в Zoom и останалите платформи за видеоразговори са причина за толкоз доста гафове от началото на пандемията, че към този момент може да се направи цяла сбирка, напомня RT.

През август държавен чиновник във Филипините загуби работата си, откакто беше уловен да прави секс със секретарката си по време на длъжностен видеочат.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР