Аржентинският нападател на Барселона Лионел Меси е назначен за посланик

...
Аржентинският нападател на Барселона Лионел Меси е назначен за посланик
Коментари Харесай

Лионел Меси е назначен за посланик на отговорния туризъм към ООН

Аржентинският нападател на Барселона Лионел Меси е назначен за дипломат на виновния туризъм на Световната туристическа организация на Организация на обединените нации (UNWTO), се споделя в известие на организацията.

 © Българска телеграфна агенция / AP Photo / Manu Fernandez
Също по този начин в прессъобщението се споделя, че назначението е било направено от генералния секретар на организацията към Организация на обединените нации Зураб Пололикашвили на стадион " Камп Ноу " след съботната среща " Барселона " - " Леганес ".

" Пътешествията по света постоянно са ми помагали да опозная други култури, страни и нации, а също по този начин и да видя света. Мисля, че това доста обогатява всеки човек, несъмнено и мене, отбелязва Меси. Световната туристическа организация на Организация на обединените нации работи над това, с цел да може туризмът да стане източник на развиване. Много се веселя, че мога да се причисля към тази работа за подпомагане на виновния туризъм.

По думите на Пололикашвили, Меси е неповторим състезател и е образец за това, по какъв начин силата на волята и непрекъснатата работа подсигуряват положителни резултати. " Голяма чест е, че Меси се причислява към други известни персони в съдействие на UNWTO. Меси и други хора от подобен сан са мотори на позитивните полезности и прерогативи, които показват туризма, добави генералният секретар.

Меси е осемкратен първенец на Испания с Барселона, пет пъти е бил победител в шампионата за Купата на Испания, а четири в Шампионската лига.

В персонален проект има пет победи в анкетата за Златната топка, до момента в който националният тим на Аржентина е единственото му едва място, където може да се похвали единствено с 2-о място на Мондиал 2014 в Бразилия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР