Аржентинският колос Бока Хуниорс, който трябваше да играе с Левски

...
Аржентинският колос Бока Хуниорс, който трябваше да играе с Левски
Коментари Харесай

Бока Хуниорс отсвири Левски, но все пак идва в Европа

Аржентинският исполин Бока Хуниорс, който трябваше да играе с Левски на стадион " Васил Левски " на 19 август във връзка 75-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов, въпреки всичко идва в Европа. Както е известно, от месец май уредниците на празника продават билети за спектакъла с гранда от Буенос Айрес, само че на 9 юли стана ясно, че първенецът на Аржентина е отказал пътуването си до Стария континент, където първо трябваше да играе с Барселона на шампионата " Жоан Гампер ". Това най-малко беше обяснението на уредниците, които започнаха незабавни договаряния с Милан, който вероятно да пристигна на 11 август, защото на 20 август започва Серия " А ".

Изненадващо управлението на Бока Хуниорс с горделивост се похвали, че на 15 август Карлос Тевес и компания ще играят на " Камп Ноу " против Лионел Меси. " Повод за горделивост е, че Барселона предложения Бока Хуниорс. За нас е огромно предизвикателство да се надигнем против един от най-хубавите тимове в света ", показа президентът на Бока Даниел Ангели пред " Fox Sports ".

 Бока мачка в Копа Либертадорес @@@
" Бока беше поканен от Барселона за 53-ото издание на Жоан Гампер на " Камп Ноу ", който ще се състои на 15 август. Това е обичайното публично показване на тима на Ернесто Велверде за сезон 2018/2019 година. С това си присъединяване, което е шесто за Бока, клубът ще стане рекордьор дружно с ПСВ Айндховен, който също има шест участия на основания през 1966 година шампионат. Бока е взел участие през 1967 година, 1977 година, 1984 година, когато губи полуфиналите от Атлетико Мадрид, Шалке и Барселона, а през 2003 година, и 2008 година, към този момент се играе единствено един мач край с Барса ", оповестява формалната страница на Бока.

 Триумф за Бока Хуниорс в Аржентина @@@
Никъде не се загатва възможна инспекция в България, която сигурно няма да се състои, откакто го оповестиха и уредниците. Шесткратният притежател на " Копа Либертадорес ", който сега се приготвя за нови сезон в Съединени американски щати, има много натоварена стратегия през август. Първо започва сезона с мач от 1/32-финалите за Купата на Аржентина, след което приема Либертад (Парагвай) в първи осминафинал за Копа Либертадорес. Няколко дни по-късно дебютира в новата акция на локалната Суперлига, където завоюва купите през последните два сезона. После пътува за Барселона, само че очевидно по-късно се завръща в Аржентина, като няма да минава през София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР