Аржентинският футболист Пабло Сабалета, два пъти шампион с отбора на

...
Аржентинският футболист Пабло Сабалета, два пъти шампион с отбора на
Коментари Харесай

Пабло Сабалета с жест към ТОПСПОРТ

Аржентинският футболист Пабло Сабалета, два пъти първенец с тима на Манчестър Сити, даде специфичен подпис за редакцията на ТОПСПОРТ по време на събитие, проведено от международния водач в киберсигурността Acronis в Дубай.

Сабалета беше специфичен посетител на форума, по време на който бяха прегледани най-новите трендове в кибер офанзивите и решенията за предотвратяване от тях. Футболът като един от най-популярните спортове в света събира голямо количество данни, които са не по-малко застрашени от тези на всеки различен актуален бизнес. Ето за какво на Acronis Cyberfit Summit Dubai беше обърнато особено внимание на него и други спортове.
 Снимка 557390
Източник:

Автографът беше взет от нашия сътрудник Георги Минев - основен редактор на Money.bg и водещ на едноименното предаване по телевизия Bulgaria ON AIR. " Когато разбра, че съм от България, Пабло незабавно се сети за мача Аржентина - България от Световното в Съединени американски щати през 1994 година ", показа сътрудника.
 Снимка 557389
Източник:

Освен да раздава подписи, Пабло Сабалета се включва и в аматьорски футболен мач с гостите на събитието. Отборът, за който игра обаче, загуби играта.

Със Сабалета в Сити се засече българският футболист Валери Божинов.
 Снимка 557386
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР