Аржентинският футболист на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо заслужи похвалите на

...
Аржентинският футболист на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо заслужи похвалите на
Коментари Харесай

Тен Хаг се гордее с Гарначо: Той е огромен талант

Аржентинският футболист на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо заслужи похвалите на мениджъра Ерик загар Хаг след успеха на " алените дяволи " над Уулвърхямптън в дуел от 36-ия кръг на Висшата лига.

Гарначо влезе като запаса в последните десетина минути на мача и означи втория гол при успеха с 2:0, с което 18-годишният аржентинец натрупа пет попадения в актива си за дебютния си сезон.

" Той влезе в игра и направи добре съвсем всичко. Отбеляза превъзходен гол, който ще му донесе още убеденост. Това е добре за нас, защото той към този момент се върна и може да способства в мачовете ни до края на сезона ", съобщи Тен Хаг.
 Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 2:0 в мач от Висшата лига
Манчестър Юнайтед се върна на победния път в Англия и отдалечи Ливърпул от топ 4

Вижте детайлности

" Щастлив съм, че можем да използваме такива млади играчи и се надявам да означи бързо спомагателен напредък, както и да се конкурира за титулярно място, тъй като това е идващото предизвикателство за него ", добави нидерландският експерт.

Попитан от какво зависи Алехандро Гарначо да завоюва място в стартовия състав на Манчестър Юнайтед, Ерик загар Хаг отговори: " Да взима точни решения, да преценя обстановките, да следи играта. Това прави един футболист по-добър. Но той несъмнено е голям гений и доста самоуверен. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР