Аржентинската звезда на ПСЖ Лионел Меси показва удивителна форма дни

...
Аржентинската звезда на ПСЖ Лионел Меси показва удивителна форма дни
Коментари Харесай

Лео Меси изпревари Пеле

Аржентинската звезда на ПСЖ Лионел Меси демонстрира удивителна форма дни преди старта на международното състезание в Катар. Той се разписа два пъти за успеха със 7:2 над " Макаби " Хайфа в Шампионската лига и усъвършенства един от върховете в шампионата. Меси към този момент е най-възрастният футболист с два гола и две асистенции в един мач от конкуренцията.

35-годишният нападател е все по-близо и до Кристиано Роналдо, който оглавява класацията за най-вече попадения в историята на ШЛ. Португалецът има 140 гола, а Лео към този момент е със 129. Трети е Роберт Левандовски с 91.

През сегашния сезон Меси има 11 попадения и 12 асистенции в 16 публични мача. През предходната акция той приключи общо с 11 попадения във всички шампионати.

Също по този начин нападателят на парижани събра 4 точки по системата " гол+пас " против " Макаби ". Освен двата гола, той асистира за попаденията на Неймар и Карлос Солер. Така Лео изпревари легендата Пеле, на чиято сметка 1126 точки. Аржентинецът има актив от 1127 и абсолютно първо място.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР