Аржентинската мегазвезда на Барселона Лионел Меси и капитанът на Реал

...
Аржентинската мегазвезда на Барселона Лионел Меси и капитанът на Реал
Коментари Харесай

Лионел Меси и Серхио Рамос с рекорд и антирекорд

Аржентинската мегазвезда на Барселона Лионел Меси и капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос записаха връх и антирекорд след следващото издание на Ел Класико на " Сантяго Бернабеу ". Каталунците завоюваха с 3:0 в Мадрид в реванша от полуфиналите на шампионата за Купата на краля. Това беше 11-а победа в кариерата на Меси над Реал Мадрид на " Сантяго Бернабеу ", което е връх.
¡Algunas de las fotos que capturamos durante la primera mitad del encuentro! #RMClasico | #RMCopa pic.twitter.com/PH8XZpSNEW
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) February 27, 2019 За Рамос пък загубата беше 11-а вкъщи против Барселона, което от своя страна е безспорен антирекорд. Друг любопитен статистически факт от дуела е, че към този момент двата отбора имат по 95 победи над противника в публични мачове между тях. 51 пъти Барселона и Реал Мадрид не са излъчвали победител. Реал води обаче по голова разлика - 403 против 398 гола. В събота, 2 март, двата отбора се изправят в следващ епизод на съперничеството си, като този път дуела е от шампионата и още веднъж ще се организира в Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР